Hotspot: Bedford-Stuyvesant

april 19, 2014 in Hotspots door Clarissa Filius

Bedford-Stuyvesant-1

Wat een geluk dat ik in Oost woon. De leuke hotspots poppen hier de laatste tijd maar op. Bij mij om de hoek zijn nu onder andere Hartje Oost en Bedford-Stuyvesant te vinden. Love it!

Over Hartje Oost schrijf ik later een blog. Bedford-Stuyvesant is een Amerikaanse koffiebar met lekkere broodjes én biologische smoothies. Het is een gezellige spot om even lekker een kopje koffie te drinken, maar ook om lekker te gaan werken met je laptop. Of zoals ik, te wachten tot je was klaar is. Mij kun je hier nu wel een paar keer per week vinden, het is om de hoek en ze hebben heel veel lekkers!

Bedford-Stuyvesant-2

Voor de deur heb je een gezellig terras. Sinds vandaag is het terras een stuk groter geworden, dus je kun er ook goed in de zon vertoeven. Ik at er laatst deze soort tosti met notenpesto, avocado, spinazie en oude kaas. Erg lekker! Ook staan er gezonde smoothies op de kaart, vandaag dronk ik er een met avocado, boerenkool, banaan en honing. En ook de koffie is natuurlijk goed!

Bedford-Stuyvesant-5

Is het iets minder goed weer, dan kun je ook gezellig binnen zitten. De inrichting ziet er lekker retro en gezellig uit. Achterin is er ook een speelhoek voor kinderen en aan de grote tafel heb je goede werkplekken. De naam komt trouwens van een straat in Brooklyn, hieronder zie een foto van deze straat aan de muur achter de hangstoel.

Bedford-Stuyvesant-4

Bedford-Stuyvesant-3

Ben jij al bij Bedford-Styuvesant geweest?

Javastraat 55
1094HA Amsterdam
bedfordstuyvesant.nl

Clarissa Filius

Clarissa is de eigenaar van eat. share. love..Houdt van lekker eten. En ook best gezond. Woont in Amsterdam Oost en vindt dat een walhalla voor een foodie. Daarnaast is ze freelance webredacteur en seo-specialist. Twitter: @clarissafilius