NeighbourFood Market

maart 17, 2014 in Hotspots door Clarissa Filius

Neigbourfood-market

Voor glanzende Amsterdamse aardbeien, honing uit Noord en vooral heel veel lekker eten moet je hier zijn. De NeighbourFood Market betekent eten, héél veel eten. Met wat fijne funky tunes op de achtergrond is dit dé plek om je zondag door te brengen. Love!

Afgelopen zondag bezocht ik de NeighbourFood market. Deze markt betekent één zondag in de maand heel veel proeven, ontdekken en vooral veel gezelligheid. De fijnste eet-standjes vind je hier allemaal bij elkaar. Van gegrilde kip tot de beste falafel en healthy sla wraps. Zorg dus dat je niet hebt ontbeten als je van bent hierheen te gaan. je komt  namelijk tonnetje rond weer thuis!

Het was dit weekend natuurlijk hét-perfecte-weer om deze markt te bezoeken. Met veel zon vind je de markt vaak buiten, maar met regen staat hij meestal gewoon binnen. De locatie wisselt dus afhankelijk van het weer, maar is altijd op het Westergas-terrein.

NeighbourFood Market: Le Jardin

De Neigbourfood Market vind meestal alleen plaats op zondag, maar 16 en 17 maart was hij er twee dagen. Deze weekender had het thema ‘Le Jardin’. Er waren dus ook plantjes, stekjes en allerlei zaadjes te koop. Een erg leuk idee vond ik De Kisttuin, ideaal als je eigen kruiden wilt kweken!

Daarnaast was er weer veel eten. Ik proefde onder andere een heerlijke wrap met hertenbiefstuk.

Neighbourfood-market-2WestergasjpgNeighbourfood-market-Kraam

De NeighbourFood Market is er weer op de volgende data:

  • 20 april
  • 18 mei
  • 15 juni
  • 20 juli
  • 17 augustus

Kijk voor meer informatie op neighbourfoodmarket.nl

 

Clarissa Filius

Clarissa is de eigenaar van eat. share. love..Houdt van lekker eten. En ook best gezond. Woont in Amsterdam Oost en vindt dat een walhalla voor een foodie. Daarnaast is ze freelance webredacteur en seo-specialist. Twitter: @clarissafilius