Eat Share Love in het AD

februari 25, 2014 in Nieuws door Clarissa Filius

Eatsharelove-in-het-AD

Dit weekend stond ik in het AD met en artikel over mijn ideale weekend. Mijn ideale weekend bestaat natuurlijk uit lekker eten. En dan te beginnen met een koninklijk ontbijt.

‘Zondigen mag best zo af en toe’ roept de kop met daarnaast een 2-pagina’s grote foto. Op de foto zijn mijn zusje en ik te zien aan een lekker ontbijt dat ik voor ons had voorbereid. In de weekndbijlage van het AD van afgelopen weekend sta ik met mijn verhaal in de openingsspread. Super leuk!

Eatsharelove-AD-Algemeen-Dagblad-Weekend-Pntbijt

De fotoshoot vond twee weken geleden plaats in mijn huisje in Amsterdam. Gelukkig had ik eindelijk die week een eettafel aangeschaft, zodat ik het ontbijt mooi kon presenteren. Na heel veel broodjes gesmeerd te hebben en eindigend met een pan koud roerei zat de shoot erop. Ik ben erg blij met het resultaat.

Een paar dagen later werd ik telefonisch geïnterviewd en mocht ik vertellen over mijn ideale ontbijt. Dat is heel veel gezond, met een beetje zondigen. Op de tafel zie je onder andere: zuurdesem brood, speltcroissants van De Bakker van Oost, avocado’s, rucola, home-made grapefruit smoothie (zie onder voor recept), biologische kaas, roerei van biologische eieren, verse aardbeien, home-made aardbeienjam, truffelmayonaise van Jean Batôn.

Eatsharelove-AD-Algemeen-Dagblad-Weekend

[edamam-recipe-recipe:2]

Clarissa Filius

Clarissa is de eigenaar van eat. share. love..Houdt van lekker eten. En ook best gezond. Woont in Amsterdam Oost en vindt dat een walhalla voor een foodie. Daarnaast is ze freelance webredacteur en seo-specialist. Twitter: @clarissafilius